Jak vybudovat restauraci s michelinskou hvězdou v jedné osobě
Tohle jednoduše nejde, nebo se aspoň domnívám.
Jeden člověk nemůže dělat číšníka, kuchaře, účetnictví a ještě myslet na rozvoj a dalších x věcí.
Stejně i v IT, je dost obtížné dělat:
Copywritting, weby, social media, grafiku, vývoj produktu a ještě myslet na rozvoj v jedné osobě. Možná je to snadnější než u restaurace, ale též to není ono.
Poslední době jsem přijal do teamu Luboše, což je technický talent, krom toho má i další talenty jako je kreativita.
Můj hlavní talent je ve zvládání stressu, rizik a přirozená kreativita.
Krom toho máme v jedné místnosti i fotografa a člověka, co školí Mac produkty.
Momentálně hledáme do teamu
- Obchoďáka
- Grafičku
- Člověka přes content a social media
Krom toho je to o moc zábavnější dělat ve více lidech.
Včera jsem se díval na pěknou přednášku Zdeňka Cendry, kde říká, že ideální počet začínajícího teamu je pět lidí a že doporučuje do teamu přibrat nutně i ženskou část.
Na přednášku se můžete podívat zde: